1. Hafta |
Kiril alfabesi |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati |
2. Hafta |
Kiril alfabesi |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım |
3. Hafta |
Kiril alfabesi |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
4. Hafta |
Kiril alfabesi |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Ders Saati Diğer Faaliyetler |
5. Hafta |
Kiril alfabesi |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler |
6. Hafta |
Rusçada sesler |
Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
7. Hafta |
Rusçada sesler |
Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım |
8. Hafta |
Vize Sınavları |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Araştırma |
9. Hafta |
Pratiğe yönelik Rusça diyaloglar |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Araştırma |
10. Hafta |
Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
11. Hafta |
Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım |
12. Hafta |
Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Ders Saati Diğer Faaliyetler |
13. Hafta |
14. Hafta |
Final |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Ders Saati |