1. Hafta |
Manyetik devrelere ilişkin temel kavramların öğrenilmesi |
Ders Saati Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
2. Hafta |
Elektromekanik enerji dönüşümünde temel ilkeler |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
3. Hafta |
Üç fazlı sistemlerin iki fazlı sisteme dönüştürülmesi |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
4. Hafta |
Üç fazlı sistemlerin iki fazlı sisteme dönüştürülmesi |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Ders Saati Sözel Anlatım |
5. Hafta |
Transformatörlerin dinamik davranışlarının analitik modeli |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati |
6. Hafta |
DC motor sürücü sistemlerin modellenmesi |
7. Hafta |
Senkron generatörlerin dinamik davranışlarının analitik modellenmesi |
Sözel Anlatım Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Görsel Sunum |
8. Hafta |
Sürekli mıknatıslı senkron makina (PMSM) sürücü modeli |
Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Ders Saati Sözel Anlatım |
9. Hafta |
Endüksiyon makinalarının dinamik davranışlarının analitik modelleri |
Ders Saati Araştırma Görsel Sunum Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
10. Hafta |
Elektrik makinelerinin MATLAB/SIMULINK ortamında dinamik benzetimlerinin yapılması |
Uygulama Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
11. Hafta |
Elektrik makinelerinin MATLAB/SIMULINK ortamında dinamik benzetimlerinin yapılması |
Görsel Sunum Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Uygulama |
12. Hafta |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Görsel Sunum |
13. Hafta |
Ders Saati Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
14. Hafta |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Görsel Sunum Ders Saati |