1. Hafta |
Edimbilime Giriş |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama |
2. Hafta |
Dil Öğretiminde Edimbilim |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Araştırma Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum |
3. Hafta |
Edimbilimde Araştırmalar |
Araştırma Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Diğer Faaliyetler Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
4. Hafta |
Edimbilimin Sınıf Temelli Öğreniminde Çalışmalar |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Araştırma |
5. Hafta |
Edimbilimin Sınıf Temelli Öğreniminde Çalışmalar |
Uygulama Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
6. Hafta |
Edimbilimde Öğretimin Etkisi |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Araştırma Uygulama Sözel Anlatım |
7. Hafta |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Uygulama Sözel Anlatım Görsel Sunum |
8. Hafta |
Ara Sınav 1 |
Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Görsel Sunum |
9. Hafta |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum |
10. Hafta |
Görsel Sunum Uygulama Diğer Faaliyetler Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım |
11. Hafta |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım |
12. Hafta |
Edimbilim Yetisinin Değerlendirilmesi |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum |
13. Hafta |
Edimbilim Yetisinin Değerlendirilmesi |
Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
14. Hafta |
Final |
Ders Saati |