0. Hafta |
Var, yok ve -ba sözcükleri, doğu-batı-kuzey-güney |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Araştırma Uygulama Ders Saati |
1. Hafta |
Selamlaşma |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati |
2. Hafta |
Shı ve Soru Eki - ma |
Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler |
3. Hafta |
Çoğul eki, -ye ve - ne ekleri. |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
4. Hafta |
Bu, şu zamirleri, hangi, ne kim |
Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
5. Hafta |
De, -da ekleri, nerede kavramı |
Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Ders Saati |
6. Hafta |
Olumsuzluk ekleri, ye -ma |
Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati |
7. Hafta |
Saat kavramları |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Araştırma Sözel Anlatım Uygulama |
8. Hafta |
Vize |
Uygulama Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Ders Saati |
9. Hafta |
Var, yok ve -ba sözcükleri, doğu-batı-kuzey-güney |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
10. Hafta |
Kaç tane, ne kadar kavramları |
Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati |
11. Hafta |
Ölçü, birim sözcükleri |
Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Araştırma |
12. Hafta |
Fiyat sorma ve çin para birimleri |
Diğer Faaliyetler Araştırma Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Ders Saati |
13. Hafta |
Nasıl kavramı ve bazı sıfatlar |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım |
14. Hafta |
Final |
Uygulama Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum |