1. Hafta |
Orta Asya ve Anadolu’da yaşayan Türk topluluklarına ait müzik unsurları |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım |
2. Hafta |
Türk mitolojisi (insan, yaradılış, dini ritüeller ve bayramlar vb.) |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama |
3. Hafta |
Türk Halk Müziği repertuarındaki mitolojik unsurlar |
Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati |
4. Hafta |
Türk Devlet ve Topluluklarında var olan müzik türleri |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler |
5. Hafta |
Türk Devlet ve Topluluklarında var olan müzik türleri |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Diğer Faaliyetler Uygulama |
6. Hafta |
Tarihi süreç içinde Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Musikisinin gelişimi Tarihi süreç içinde Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Musikisinin gelişimi |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum |
7. Hafta |
Tarihi süreç içinde Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Musikisinin gelişimi |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati |
8. Hafta |
Ara Sınav 1 |
Ders Saati |
9. Hafta |
Müzikle ilgili farklı gelenek ve üslupların karşılıklı etkileşimi |
Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler |
10. Hafta |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Araştırma Diğer Faaliyetler Uygulama Sözel Anlatım |
11. Hafta |
Görsel Sunum Uygulama Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati |
12. Hafta |
Çalgılar, besteciler, icracıları ve örnek eserleri ile birlikte incelenmesi |
Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
13. Hafta |
Çalgılar, besteciler, icracıları ve örnek eserleri ile birlikte incelenmesi |
Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Araştırma Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Görsel Sunum |
14. Hafta |
Final |
Ders Saati |