1. Hafta |
Giriş ve Mesleki Gelişim Kavramı |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Uygulama Ders Saati Sözel Anlatım Görsel Sunum |
2. Hafta |
Kariyer Planlama ve Hedef Belirleme |
Görsel Sunum Uygulama Araştırma Ders Saati Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler |
3. Hafta |
Mesleki Etik ve Değerler |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama |
4. Hafta |
İletişim Becerileri I: Sözlü ve Yazılı İletişim |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
5. Hafta |
İletişim Becerileri II: İkna ve Müzakere |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Araştırma Ders Saati |
6. Hafta |
Problem Çözme Teknikleri |
Diğer Faaliyetler Uygulama Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Ders Saati Görsel Sunum |
7. Hafta |
Eleştirel Düşünme ve Analiz Becerileri |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum |
8. Hafta |
Vize Sınavı |
Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler |
9. Hafta |
Mesleki Sorumluluk ve İş Etiği |
Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama |
10. Hafta |
Zaman Yönetimi ve Organizasyon Becerileri |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
11. Hafta |
İş Sağlığı ve Güvenliği |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Araştırma Uygulama Görsel Sunum |
12. Hafta |
Stres Yönetimi ve İş-Yaşam Dengesi |
Uygulama Ders Saati Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Görsel Sunum Araştırma |
13. Hafta |
Sürekli Öğrenme ve Mesleki Gelişim |
Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım |
14. Hafta |
Final Sınavı |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Araştırma Ders Saati |