1. Hafta |
Dijital Teknolojilerin Eğitimdeki Rolü |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Diğer Faaliyetler |
2. Hafta |
Online Öğrenme Platformları ve LMS |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım |
3. Hafta |
Eğitimde Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum |
4. Hafta |
Oyun Tabanlı Öğrenme ve Eğitsel Oyunlar |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Uygulama |
5. Hafta |
Sosyal Medyanın Eğitimde Kullanımı |
Ders Saati Diğer Faaliyetler Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
6. Hafta |
Dijital İçerik Geliştirme ve Multimedya Kullanımı |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum |
7. Hafta |
Eğitimde Veri Analitiği ve Öğrenme Analitiği |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama |
8. Hafta |
Vize Sınavı |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum |
9. Hafta |
Eğitimde Mobil Uygulamalar ve Taşınabilir Teknolojiler |
Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum |
10. Hafta |
E-Kitaplar ve Dijital Kütüphaneler |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım |
11. Hafta |
Öğretim Stratejilerinde Dijital Araçların Kullanımı |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
12. Hafta |
Dijital Güvenlik ve Mahremiyet |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati |
13. Hafta |
Eğitimde Yenilikçi Uygulamalar ve Gelecek Trendleri |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
14. Hafta |
Final Sınavı |