1. Hafta |
Kişilik ve Benlik Özellikleri |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Diğer Faaliyetler Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
2. Hafta |
Duygusal ve sosyal gelişim |
Araştırma Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
3. Hafta |
Cinsel gelişim |
Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Diğer Faaliyetler Uygulama Sözel Anlatım Araştırma |
4. Hafta |
Bedensel ve devinimsel gelişim |
Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama |
5. Hafta |
Çocuklarda Kişilik ve Benlik Gelişimi |
Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati Görsel Sunum Uygulama |
6. Hafta |
Çocukları Tanıma Teknikleri |
Sözel Anlatım Araştırma Görsel Sunum Ders Saati Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama |
7. Hafta |
Çocukları Tanıma Teknikleri |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Diğer Faaliyetler |
8. Hafta |
Ara Sınav 1 |
Ders Saati |
9. Hafta |
Çocukluk Döneminde Ruhsal Sorunlar |
Uygulama Görsel Sunum Ders Saati Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Araştırma |
10. Hafta |
Çocukluk Döneminde Ruhsal Sorunlar |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Uygulama Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
11. Hafta |
Çocuklarda Duygu ve Davranım Sorunları |
Görsel Sunum Uygulama Araştırma Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Diğer Faaliyetler |
12. Hafta |
Özel Sorunları Olan Çocuklar |
Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Ders Saati Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama |
13. Hafta |
Sosyal Becerilerinin Geliştirilmesi |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Araştırma Uygulama Ders Saati |
14. Hafta |
Final |
Ders Saati |