1. Hafta |
Giriş |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Araştırma Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
2. Hafta |
Söylem evreni: Konuşma-yazma |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama |
3. Hafta |
Bağlamsal olgu: Bağıntı/Bağdaşıklık |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Diğer Faaliyetler Araştırma Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum |
4. Hafta |
Dil değişke teorileri ve metin türleri |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım |
5. Hafta |
Dil değişke teorileri ve metin türleri |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Araştırma Görsel Sunum Uygulama Ders Saati |
6. Hafta |
Söylem Çeşitleri; metin türleri |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Diğer Faaliyetler |
7. Hafta |
Düzeyleribağlama: dilbilgisi, sözcük dağarcığı ve söylem |
Ders Saati Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Görsel Sunum Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler |
8. Hafta |
Örüntülerin gözlemlenmesi ve incelenmesi |
Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama |
9. Hafta |
Örüntülerin gözlemlenmesi ve incelenmesi |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Araştırma Diğer Faaliyetler Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
10. Hafta |
Söylem olarak; edebiyat, kültür ve dil |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Diğer Faaliyetler Uygulama |
11. Hafta |
Kültürler arası iletişim ve söylem işlevleri |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler |
12. Hafta |
İletişimde söylem: Dil öğrencisi için söylem ve kültürel farkındalık uygulamaları |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Ders Saati Araştırma Görsel Sunum Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler |
13. Hafta |
Söylem birimleri ve söylem bağlantıları |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Görsel Sunum |
14. Hafta |
Söylem izlencesi tasarımı |
Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım |