1. Hafta |
İletişimsel dil becerilerinin tümleşik olarak öğretimi için ders planı hazırlanması. |
Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama |
2. Hafta |
İletişimsel dil becerilerinin tümleşik olarak öğretimine yönelik yöntem ve tekniklerin tanıtılması. |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Uygulama |
3. Hafta |
Okuma, konuşma, dinleme ve yazma becerilerinin özellikle ergen ve yetişkin sınıfında bir ders planı içinde nasıl bütünleştirileceğinin anlatılması. |
Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Diğer Faaliyetler |
4. Hafta |
Dil bilgisinin beceri temelli ders planına nasıl entegre edileceğinin değerlendirilmesi. |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Araştırma Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım |
5. Hafta |
Kelime öğretiminin beceri temelli ders planına nasıl entegre edileceğinin değerlendirilmesi. |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Diğer Faaliyetler |
6. Hafta |
Telaffuz öğretiminin beceri temelli ders planına nasıl entegre edileceğinin değerlendirilmesi. |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama |
7. Hafta |
Telaffuz öğretiminde karşılaşılan problemler ve çözümleri |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati |
8. Hafta |
Ara Sınav 1 |
Ders Saati |
9. Hafta |
CEFR’a göre iletişimsel dil becerilerinin tümleşik olarak öğretilmesi |
Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
10. Hafta |
CEFR’a göre iletişimsel dil becerilerinin tümleşik olarak öğretilmesi |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum |
11. Hafta |
Grup projesi: İletişimsel dil becerilerinin tümleşik olarak öğretimine yönelik hedefler yazma. |
Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati |
12. Hafta |
Grup projesi: İletişimsel dil becerilerinin görev-tabanlı sınıflarda öğretimi için ders planlama. |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama |
13. Hafta |
Grup projesi: Dil bilgisinin beceri temelli ders planına entegre etme. |
Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum |
14. Hafta |
Final |
Ders Saati |