1. Hafta |
Giriş |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Diğer Faaliyetler |
2. Hafta |
Söylem evreni: Konuşma-yazma |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Araştırma Görsel Sunum Diğer Faaliyetler |
3. Hafta |
Bağlamsal olgu: Bağıntı/Bağdaşıklık |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Uygulama Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
4. Hafta |
Dil değişke teorileri ve metin türleri |
Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
5. Hafta |
Dil değişke teorileri ve metin türleri |
Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Görsel Sunum Diğer Faaliyetler |
6. Hafta |
Söylem Çeşitleri; metin türleri |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Sözel Anlatım |
7. Hafta |
Düzeyleribağlama: dilbilgisi, sözcük dağarcığı ve söylem |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
8. Hafta |
Örüntülerin gözlemlenmesi ve incelenmesi |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Sözel Anlatım |
9. Hafta |
Örüntülerin gözlemlenmesi ve incelenmesi |
Uygulama Görsel Sunum Ders Saati Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
10. Hafta |
Söylem olarak; edebiyat, kültür ve dil |
Uygulama Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler |
11. Hafta |
Kültürler arası iletişim ve söylem işlevleri |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama |
12. Hafta |
İletişimde söylem: Dil öğrencisi için söylem ve kültürel farkındalık uygulamaları |
Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum |
13. Hafta |
Söylem birimleri ve söylem bağlantıları |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Diğer Faaliyetler |
14. Hafta |
Söylem izlencesi tasarımı |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Diğer Faaliyetler Araştırma |