1. Hafta |
Giriş |
Ders Saati Diğer Faaliyetler Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
2. Hafta |
Dil gelişiminin başlangıcı |
Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
3. Hafta |
Diyalog ve dil gelişimi |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım |
4. Hafta |
Dil ve bölgesel çeşitlilik: aksan ve lehçe |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Araştırma |
5. Hafta |
Dil ve etnik köken |
Ders Saati Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Görsel Sunum Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler |
6. Hafta |
Dil ve alt kültürler |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum Ders Saati |
7. Hafta |
Dil ve durum |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Uygulama Görsel Sunum Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Ders Saati |
8. Hafta |
Ara Sınav 1 |
Ders Saati |
9. Hafta |
Dil ve cinsiyet |
Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati |
10. Hafta |
Dil ve cinsiyet |
Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
11. Hafta |
Dilsel çeşitlilik ve konuşma toplumu |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum Araştırma |
12. Hafta |
Dil ve sosyal etkileşim |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Araştırma Sözel Anlatım Ders Saati Görsel Sunum Uygulama |
13. Hafta |
Dil ve temsil |
Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Ders Saati Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum |
14. Hafta |
Final |
Ders Saati |