1. Hafta |
Okul Dışı Öğrenme Ortamları ve Önemi |
Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
2. Hafta |
Kütüphaneler |
Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler |
3. Hafta |
Müzeler |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Araştırma |
4. Hafta |
Sanat Müzeleri |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Diğer Faaliyetler |
5. Hafta |
Bilim ve Teknoloji Müzeleri |
Araştırma Görsel Sunum Sözel Anlatım Ders Saati Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler |
6. Hafta |
Tarih Müzeleri |
Uygulama Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Sözel Anlatım |
7. Hafta |
Geziler/Doğa Etkinlikleri |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum |
8. Hafta |
Ara Sınav 1 |
Ders Saati |
9. Hafta |
Botanik Parkları |
Uygulama Ders Saati Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Araştırma Sözel Anlatım |
10. Hafta |
Botanik Parkları |
Ders Saati Uygulama Araştırma Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Görsel Sunum |
11. Hafta |
Sanayi Kuruluşları |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama |
12. Hafta |
Milli Parklar |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Araştırma |
13. Hafta |
Kitap Fuarları |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Uygulama Görsel Sunum |
14. Hafta |
Final |
Ders Saati |