1. Hafta |
Giriş |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Uygulama Araştırma Ders Saati |
1. Hafta |
Giriş |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Ders Saati Sözel Anlatım Uygulama |
2. Hafta |
Söylem evreni: Konuşma-yazma |
Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Araştırma |
2. Hafta |
Söylem evreni: Konuşma-yazma |
Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Araştırma Ders Saati |
3. Hafta |
Bağlamsal olgu: Bağıntı/Bağdaşıklık |
Görsel Sunum Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Uygulama |
3. Hafta |
Bağlamsal olgu: Bağıntı/Bağdaşıklık |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Araştırma |
4. Hafta |
Dil değişke teorileri ve metin türleri |
Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Uygulama Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım |
4. Hafta |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Diğer Faaliyetler |
5. Hafta |
Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati Uygulama Görsel Sunum |
5. Hafta |
Uygulama Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati Görsel Sunum |
6. Hafta |
Söylem Çeşitleri; metin türleri |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Ders Saati Diğer Faaliyetler Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum |
6. Hafta |
Söylem Çeşitleri; metin türleri |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler |
7. Hafta |
Düzeyleribağlama: dilbilgisi, sözcük dağarcığı ve söylem |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Uygulama |
7. Hafta |
Düzeyleribağlama: dilbilgisi, sözcük dağarcığı ve söylem |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım |
8. Hafta |
Örüntülerin gözlemlenmesi ve incelenmesi |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Diğer Faaliyetler |
8. Hafta |
Uygulama Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Sözel Anlatım |
9. Hafta |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama |
9. Hafta |
Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
10. Hafta |
Söylem olarak; edebiyat, kültür ve dil |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama |
10. Hafta |
Söylem olarak; edebiyat, kültür ve dil |
Ders Saati Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
11. Hafta |
Kültürler arası iletişim ve söylem işlevleri |
Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Diğer Faaliyetler Araştırma Uygulama Sözel Anlatım |
11. Hafta |
Kültürler arası iletişim ve söylem işlevleri |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Araştırma Uygulama Sözel Anlatım Ders Saati |
12. Hafta |
İletişimde söylem: Dil öğrencisi için söylem ve kültürel farkındalık uygulamaları |
12. Hafta |
İletişimde söylem: Dil öğrencisi için söylem ve kültürel farkındalık uygulamaları |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum Araştırma |
13. Hafta |
Söylem birimleri ve söylem bağlantıları |
Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Araştırma |
13. Hafta |
Söylem birimleri ve söylem bağlantıları |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Araştırma |
14. Hafta |
Söylem izlencesi tasarımı |
Diğer Faaliyetler Uygulama Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Araştırma Sözel Anlatım |
14. Hafta |
Söylem izlencesi tasarımı |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Uygulama Diğer Faaliyetler |