1. Hafta |
Orta Asya ve Anadolu’da yaşayan Türk topluluklarına ait müzik unsurları |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Ders Saati Araştırma |
2. Hafta |
Türk mitolojisi (insan, yaradılış, dini ritüeller ve bayramlar vb.) |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Uygulama Diğer Faaliyetler Görsel Sunum |
3. Hafta |
Türk Halk Müziği repertuarındaki mitolojik unsurlar |
Uygulama Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum |
4. Hafta |
Türk Devlet ve Topluluklarında var olan müzik türleri |
Diğer Faaliyetler Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati |
5. Hafta |
Türk Devlet ve Topluluklarında var olan müzik türleri |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Araştırma |
6. Hafta |
Tarihi süreç içinde Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Musikisinin gelişimi Tarihi süreç içinde Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Musikisinin gelişimi |
Araştırma Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati |
7. Hafta |
Tarihi süreç içinde Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Musikisinin gelişimi |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım |
8. Hafta |
Ara Sınav 1 |
Ders Saati |
9. Hafta |
Müzikle ilgili farklı gelenek ve üslupların karşılıklı etkileşimi |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama |
10. Hafta |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Araştırma |
11. Hafta |
Diğer Faaliyetler Uygulama Görsel Sunum Sözel Anlatım Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
12. Hafta |
Çalgılar, besteciler, icracıları ve örnek eserleri ile birlikte incelenmesi |
Uygulama Ders Saati Araştırma Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Diğer Faaliyetler |
13. Hafta |
Çalgılar, besteciler, icracıları ve örnek eserleri ile birlikte incelenmesi |
Ders Saati Uygulama Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum |
14. Hafta |
Final |
Ders Saati |