1. Hafta |
İletişim kavramı |
Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım |
2. Hafta |
İletişim modeli |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama |
3. Hafta |
İletişim modeli |
Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum |
4. Hafta |
İletişimin unsurları ve özellikleri |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler |
5. Hafta |
Etkili dinleme ve geri bildirim |
Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
6. Hafta |
Sözlü iletişim |
Uygulama Ders Saati Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
7. Hafta |
Sözsüz iletişim |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım |
8. Hafta |
Ara Sınav 1 |
Ders Saati |
9. Hafta |
İletişimi kolaylaştıran etkenler |
Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Araştırma |
10. Hafta |
Duyguların iletişimde rolü ve kullanılması |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Diğer Faaliyetler |
11. Hafta |
İletişimde çatışma ve önlenmesi |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama |
12. Hafta |
Sınıf içi iletişim |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Araştırma |
13. Hafta |
Öğrenci, öğretmen, veli iletişiminde dikkat edilmesi gereken önemli hususlar |
Uygulama Ders Saati Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
14. Hafta |
Final |
Ders Saati |