1. Hafta |
ders içeriği ve temel kavramların paylaşımı |
Araştırma Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım |
2. Hafta |
Uluslararası alanda konaklama işletmeciliği alanındaki yeniliklerin keşfi |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati |
3. Hafta |
Uluslararası alanda konaklama işletmeciliği alanındaki yeniliklerin keşfi |
Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Araştırma Ders Saati |
4. Hafta |
Uluslararası alanda görülen farklı konaklama tiplerinin incelenmesi ve sürdürülebilirliğinin tartışılması |
Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
5. Hafta |
Uluslararası alanda görülen farklı konaklama tiplerinin incelenmesi ve sürdürülebilirliğinin tartışılması |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Araştırma |
6. Hafta |
Araştırma Ders Saati Sözel Anlatım Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
7. Hafta |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati |
8. Hafta |
Ara sınav |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum |
9. Hafta |
örnek olay incelemesi |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum |
10. Hafta |
örnek olay incelemesi |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
11. Hafta |
örnek olay incelemesi |
Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
12. Hafta |
örnek olay incelemesi |
Araştırma Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım |
13. Hafta |
örnek olay incelemesi |
14. Hafta |
final sınavı |
14. Hafta |
Uluslararası konaklama işletmeciliği alanında gelişen trendlerin bilimsel açıdan değerlendirilmesine rehberlik etmek. |
Araştırma Sözel Anlatım Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |