1. Hafta |
Bitkiler Alemi, Bitkilerin sınıflandırılması, (Raunkiaer) / Raunkiaer Sisteminin uygulaması |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Arazi Çalışması Uygulama Sözel Anlatım |
2. Hafta |
Genel Bilgiler, Kök, gövde, sürgün, kabuk, tomurcuk, yaprak,çiçek, tohum, meyve,Nomenklatür, Angio spermae- Gymnospermae farkları/ Ağaç Morfolojisi Uygulaması (Kök, gövde, sürgün, kabuk, tomurcuk, yaprak,çiçek, tohum, meyve) |
Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Arazi Çalışması Uygulama Ders Saati Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
3. Hafta |
Gymnospermae-Cycas, Ginkgo, Taxus, Cephalotaxus, Araucaria / İşlenen taksonların uygulaması |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Arazi Çalışması Ders Saati |
4. Hafta |
Abies, Keteleria, Tsuga, Pseudotsuga / İşlenen taksonların uygulaması |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Arazi Çalışması |
5. Hafta |
Picea, Larix, Cedrus / İşlenen taksonların uygulaması |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Arazi Çalışması Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler |
6. Hafta |
Pinus (Haploxylon Çamlar) / İşlenen taksonların uygulaması |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Arazi Çalışması Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler |
7. Hafta |
Pinus (Diploxylon Çamlar) / İşlenen taksonların uygulaması |
Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Arazi Çalışması Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
8. Hafta |
Ara sınav |
Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Arazi Çalışması Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama |
9. Hafta |
Pseudolarix, Metasequoia, Cunninghamia /İşlenen taksonların uygulaması |
Arazi Çalışması Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Diğer Faaliyetler |
10. Hafta |
Sequoia, Sequoiadendron, Cryptomeria, Taxodium / İşlenen taksonların uygulaması |
Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Arazi Çalışması Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum |
11. Hafta |
Thujopsis, Calocedrus, Thuja, Platycladus / İşlenen taksonların uygulaması |
Arazi Çalışması Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Diğer Faaliyetler |
12. Hafta |
Cupressus, Chamaecyparis, Arceuthos /İşlenen taksonların uygulaması |
Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Görsel Sunum Arazi Çalışması Ders Saati |
13. Hafta |
Juniperus /İşlenen taksonların uygulaması |
14. Hafta |
Ephedra, Welwitschia, Gnetum /İşlenen taksonların uygulaması |
Arazi Çalışması Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Diğer Faaliyetler |