1. Hafta |
Ders tanıtımı + Restore Dönemi öncesi Shakespeare'e genel bakış |
Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Uygulama Görsel Sunum Araştırma |
2. Hafta |
Shakespeare - King Lear (Seçili bölümler ve analiz) |
Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Ders Saati |
3. Hafta |
John Milton - Paradise Lost (Books I & IX - Seçili bölümler) |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Diğer Faaliyetler Araştırma Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım Ders Saati |
4. Hafta |
Jonathan Swift - Gulliver's Travels (Book I) |
Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Ders Saati |
5. Hafta |
Romantik Dönem - William Blake, William Wordsworth (Seçili şiirler) |
Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Ders Saati |
6. Hafta |
Mary Shelley - Frankenstein (Seçili bölümler) |
Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum Diğer Faaliyetler Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Araştırma |
7. Hafta |
Viktorya Dönemi'ne Giriş + Charlotte Brontë - Jane Eyre (Seçili bölümler) |
Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Uygulama Ders Saati |
8. Hafta |
Ara Sınav 1 |
Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım Ders Saati Araştırma Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
9. Hafta |
Anne Brontë - Agnes Grey |
Uygulama Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Görsel Sunum Araştırma |
10. Hafta |
Charles Dickens - Great Expectations (Seçili bölümler) |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Diğer Faaliyetler Uygulama Sözel Anlatım Görsel Sunum Araştırma |
11. Hafta |
Oscar Wilde - The Picture of Dorian Gray (Seçili bölümler) |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Sözel Anlatım Araştırma Uygulama Görsel Sunum Ders Saati Diğer Faaliyetler |
12. Hafta |
Henry James - The Turn of the Screw |
Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Görsel Sunum Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Ders Saati |
13. Hafta |
Modern Dönem: James Joyce - Dubliners ("The Dead") |
Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Sözel Anlatım Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
14. Hafta |
Çağdaş İngiliz Edebiyatı: Virginia Woolf - Mrs. Dalloway (Seçili bölümler) |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Ders Saati |