1. Hafta |
Ders tanıtımı + Edebiyat ve Dil Öğretimi İlişkisi |
Araştırma Diğer Faaliyetler Ders Saati Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
2. Hafta |
Dil Öğretiminde Edebi Metinlerin Yeri ve Önemi |
Araştırma Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları |
3. Hafta |
Edebi Metin Seçim Kriterleri ve Zorluk Seviyeleri |
Uygulama Sözel Anlatım Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum |
4. Hafta |
Şiir Kullanımı ve Aktivite Tasarımı |
Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Ders Saati |
5. Hafta |
Kısa Hikaye ve Roman Parçalarıyla Çalışma |
Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Uygulama Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati |
6. Hafta |
Drama Metinleri ve Sınıf İçi Uygulamalar |
Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Sözel Anlatım Uygulama Ders Saati |
7. Hafta |
Teorik Bilgilerin Gözden Geçirilmesi + Örnek Ders Sunumları |
Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Araştırma Görsel Sunum Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Uygulama |
8. Hafta |
Ara Sınav 1 |
Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım |
9. Hafta |
Dil Becerilerinin Geliştirilmesinde Edebi Metinler |
Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Sözel Anlatım Araştırma Diğer Faaliyetler |
10. Hafta |
Kültürel Farkındalık ve Edebi Metinler |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Uygulama Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Araştırma Diğer Faaliyetler |
11. Hafta |
Değerlendirme ve Geri Bildirim Teknikleri |
Görsel Sunum Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |
12. Hafta |
Mikro Öğretim Uygulamaları I (Şiir ve Kısa Hikaye) |
Sözel Anlatım Görsel Sunum Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma Diğer Faaliyetler Uygulama |
13. Hafta |
Mikro Öğretim Uygulamaları II (Roman ve Drama) |
Görsel Sunum Diğer Faaliyetler Sözel Anlatım Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Ders Saati Uygulama Araştırma |
14. Hafta |
Final Projeleri Sunumları ve Genel Değerlendirme |
Sözel Anlatım Diğer Faaliyetler Görsel Sunum Uygulama Ders Saati Ön Hazırlık, Pekiştirme Çalışmaları Araştırma |