Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
AİB101 | Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi I | Evet | Evet | 2 + 0 | 2 | 2 |
GMS101 | Genel Turizm | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS103 | Gastronomi̇ ve Yemek Tarihi | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS105 | Temel Bilgi Teknolojileri | Evet | Evet | 2 + 1 | 3 | 5 |
GMS107 | Genel İşletme | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
ING105 | İngilizce I | Evet | Evet | 4 + 0 | 4 | 6 |
TDB121 | Türk Dili I | Evet | Evet | 2 + 0 | 2 | 2 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|
Toplam : | 20 | 30 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
AİB102 | Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi II | Evet | Evet | 2 + 0 | 2 | 2 |
GMS102 | Genel Muhasebe | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS104 | Turizm İşletmeciliği | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS106 | Temel Mutfak Bilgisi | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS108 | Genel Ekonomi | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
ING106 | İngilizce II | Evet | Evet | 4 + 0 | 4 | 6 |
KRP102 | Kariyer Planlama | Evet | Evet | 1 + 0 | 1 | 2 |
TDB122 | Türk Dili II | Evet | Evet | 2 + 0 | 2 | 2 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|
Toplam : | 21 | 32 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
GMS201 | Yönetim ve Organizasyon | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
GMS203 | Beslenme İlkeleri | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
GMS205 | Yiyecek İçecek İşletmeciliği | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS207 | Servis Teknikleri | Evet | Evet | 1 + 2 | 3 | 4 |
GMS209 | Temel Yemek Pişirme Teknikleri | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
GMS211 | İşletme Matematiği | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
ING107 | Yabancı Dil III (İngilizce) | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
PF3YY | Pedagojik Formasyon 3YY | Hayır | Evet | 6 + 0 | 6 | 8 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
İBSPF101 | Eğitime Giriş | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
İBSPF107 | Eğitim Psikolojisi | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
Toplam : | 27 | 38 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
GMS202 | Bilimsel Araştırma Yöntemleri | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
GMS204 | Gıda Güvenliği ve Hijyen | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS206 | Mutfaklarda Ekipman Kullanımı | Evet | Evet | 2 + 1 | 3 | 4 |
GMS208 | Gıda Teknolojisi | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
GMS210 | Menü Planlama | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
GMS212 | İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
ING108 | Yabancı Dil IV (İngilizce) | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
PF4YY | Pedagojik Formasyon 4YY | Hayır | Evet | 5 + 0 | 5 | 7 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
İBSPF102 | Öğretim İlke ve Yöntemleri | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
İBSPF108 | Öğretim Teknolojileri | Hayır | Evet | 2 + 0 | 2 | 3 |
Toplam : | 26 | 37 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
5YYGMS | Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-5YY-NÖ | Hayır | Evet | 9 + 0 | 9 | 15 |
GMS301 | Mutfak Uygulamaları I | Evet | Evet | 1 + 2 | 3 | 5 |
GMS303 | Mesleki İngilizce I | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
PF5YY | Pedagojik Formasyon 5YY | Hayır | Evet | 5 + 0 | 5 | 7 |
YDB303 | II. Yabancı Dil (Almanca) I | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
UNI101 | Üniversite Seçmeli | Hayır | Evet | 2 + 0 | 2 | 3 |
GMS307 | Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS325 | Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS319 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS323 | Turizm ve Etik | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS321 | Davranış ve İletişim | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS311 | Soğuk Mutfak | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS305 | Ziyafet Organizasyonu ve Yönetim | Hayır | Evet | 2 + 1 | 3 | 5 |
GMS309 | Mutfak Otları ve Baharatlar | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS313 | Yemek Süsleme Sanatı | Hayır | Evet | 2 + 1 | 3 | 5 |
GMS327 | Dünya Mutfağı | Hayır | Evet | 1 + 2 | 3 | 5 |
GMS317 | Unlu Mamüller ve Tatlılar | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS315 | Yemek ve Kültür | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS331 | Gıda Saklama Teknikleri | Hayır | Evet | 2 + 1 | 3 | 5 |
GMS329 | Moleküler Gastronomi | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
İBSPF103 | Sınıf Yönetimi | Hayır | Evet | 2 + 0 | 2 | 3 |
İBSPF106 | Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
Toplam : | 23 | 37 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
6YYGMS | Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-6YY-NÖ | Hayır | Evet | 9 + 0 | 9 | 15 |
GMS302 | Mutfak Uygulamaları II | Evet | Evet | 1 + 0 | 2 | 5 |
GMS304 | Mesleki İngilizce II | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
PF6YY | Pedagojik Formasyon 6YY | Hayır | Evet | 6 + 0 | 6 | 8 |
YDB302 | II. Yabancı Dil (Almanca) II | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
UNI101 | Üniversite Seçmeli | Hayır | Evet | 2 + 0 | 2 | 3 |
GMS328 | Fonksiyonel Besinler | Hayır | Evet | 2 + 1 | 3 | 5 |
GMS308 | Özel İlgi Turizmi | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS324 | Anadolu Uygarlıkları | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS330 | Yemek Ritüelleri | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS316 | Sürdürülebilir Turizm | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS314 | Halkla İlişkiler | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS322 | Turizmde Tüketici Davranışı | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS312 | Vejetaryen Mutfağı | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS332 | İçecek Kültürü | Hayır | Evet | 2 + 1 | 3 | 5 |
GMS306 | Sıcak Mutfak | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS320 | Temel Hamur Teknikleri | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS310 | Genel Sağlık Bilgisi ve İlkyardım | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS318 | Yiyecek İçecek Sosyolojisi | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS326 | Restoran Yönetimi | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
İBSPF104 | Özel Öğretim Yöntemleri | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
İBSPF105 | Rehberlik ve Özel Eğitim | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 4 |
Toplam : | 23 | 38 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
7YYGMS | Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-7YY-NÖ | Hayır | Evet | 9 + 0 | 9 | 15 |
GMS401 | Türk Mutfağı | Evet | Evet | 2 + 1 | 3 | 5 |
GMS403 | Mesleki İngilizce III | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
PF7YY | Pedagojik Formasyon 7YY | Hayır | Evet | 1 + 8 | 5 | 10 |
YDB403 | II. Yabancı Dil (Almanca) III | Evet | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS421 | Dünya Turizm Hareketleri | Evet | Hayır | 3 + 0 | 3 | 5 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
GMS423 | Turizm ve Çevre | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS425 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Otomasyon Sistemleri | Hayır | Evet | 1 + 2 | 3 | 5 |
GMS413 | Gastronomide Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS415 | Alternatif Turizm | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS405 | Gastronomide Yeni Trendler | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS417 | Kültür ve Turizm | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS419 | İletişim ve İnsan İlişkileri | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS407 | Turizm Sosyolojisi | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS427 | Alakart Mutfak | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS431 | Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı | Hayır | Evet | 2 + 1 | 3 | 5 |
GMS429 | Pasta Yapım Teknikleri | Hayır | Evet | 1 + 2 | 3 | 5 |
GMS411 | Füzyon Mutfak | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS409 | Toplantı ve Özel Etkinlik Yönetimi | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS433 | Gastronomi ve Medya | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
İBSPF109 | Öğretmenlik Uygulaması | Hayır | Evet | 1 + 8 | 5 | 10 |
Toplam : | 26 | 45 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
8YYGMS | Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-8YY-NÖ | Hayır | Evet | 9 + 0 | 9 | 15 |
GMS404 | Bitirme Projesi | Evet | Evet | 0 + 0 | 0 | 10 |
GMS406 | Staj | Evet | Evet | 0 + 0 | 0 | 5 |
Kodu | Ders Adı | Zorunlu mu? | Ortalama | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
GMS416 | Turizm Politikası ve Planlaması | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS424 | Destinasyon Yönetimi | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS436 | Sürdürülebilir Gastronomi | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS430 | Temel Sanat Eğitimi | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS418 | Yemek ve Mitoloji | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS420 | Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Yeni Trendler | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS422 | Girişimcilik | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS412 | Sosyal Sorumluluk ve Meslek Etiği | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS426 | Mutfaklarda Atık Yönetimi | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS414 | Ziyafet Mutfağı | Hayır | Evet | 2 + 1 | 3 | 5 |
GMS410 | Osmanlı Mutfağı | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS408 | Yöresel Mutfaklar | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS432 | Duyusal Analiz | Hayır | Evet | 2 + 1 | 3 | 5 |
GMS434 | Besin Alerjileri | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
GMS428 | Gıda Kontrolü ve Mevzuatı | Hayır | Evet | 3 + 0 | 3 | 5 |
Toplam : | 9 | 30 |