Alakart Mutfak |
GMS427 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Alternatif Turizm |
GMS415 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Anadolu Uygarlıkları |
GMS324 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi I |
AİB101 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi II |
AİB102 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Besin Alerjileri |
GMS434 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Beslenme İlkeleri |
GMS203 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Bilimsel Araştırma Yöntemleri |
GMS202 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Bitirme Projesi |
GMS404 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Davranış ve İletişim |
GMS321 |
3 |
3 |
3 |
2 |
3 |
3 |
3 |
4 |
4 |
2 |
3 |
4 |
4 |
2 |
2 |
Destinasyon Yönetimi |
GMS424 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Duyusal Analiz |
GMS432 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Dünya Mutfağı |
GMS327 |
72 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Dünya Turizm Hareketleri |
GMS421 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Eğitim Psikolojisi |
İBSPF107 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme |
İBSPF106 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Eğitime Giriş |
İBSPF101 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Fonksiyonel Besinler |
GMS328 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Füzyon Mutfak |
GMS411 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gastronomi ve Medya |
GMS433 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gastronomi̇ ve Yemek Tarihi |
GMS103 |
5 |
4 |
3 |
4 |
3 |
5 |
4 |
4 |
3 |
3 |
4 |
4 |
5 |
3 |
3 |
Gastronomide Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar |
GMS413 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gastronomide Yeni Trendler |
GMS405 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Genel Ekonomi |
GMS108 |
5 |
4 |
3 |
4 |
3 |
5 |
4 |
4 |
3 |
3 |
4 |
4 |
5 |
3 |
3 |
Genel İşletme |
GMS107 |
3 |
4 |
5 |
3 |
3 |
4 |
2 |
3 |
4 |
4 |
5 |
4 |
4 |
2 |
2 |
Genel Muhasebe |
GMS102 |
5 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Genel Sağlık Bilgisi ve İlkyardım |
GMS310 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Genel Turizm |
GMS101 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gıda Güvenliği ve Hijyen |
GMS204 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gıda Kontrolü ve Mevzuatı |
GMS428 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gıda Saklama Teknikleri |
GMS331 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gıda Teknolojisi |
GMS208 |
9 |
- |
- |
- |
- |
- |
9 |
- |
- |
3 |
- |
5 |
- |
- |
- |
Girişimcilik |
GMS422 |
3 |
3 |
5 |
3 |
3 |
3 |
3 |
2 |
5 |
2 |
5 |
3 |
4 |
2 |
2 |
Halkla İlişkiler |
GMS314 |
4 |
3 |
4 |
4 |
4 |
2 |
4 |
4 |
5 |
3 |
4 |
5 |
5 |
2 |
2 |
II. Yabancı Dil (Almanca) I |
YDB303 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
II. Yabancı Dil (Almanca) II |
YDB302 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
II. Yabancı Dil (Almanca) III |
YDB403 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
İçecek Kültürü |
GMS332 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
İletişim ve İnsan İlişkileri |
GMS419 |
4 |
4 |
4 |
3 |
4 |
2 |
3 |
3 |
5 |
3 |
4 |
5 |
5 |
2 |
2 |
İngilizce I |
ING105 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
İngilizce II |
ING106 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik |
GMS212 |
2 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
İşletme Matematiği |
GMS211 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Kariyer Planlama |
KRP102 |
3 |
2 |
- |
2 |
3 |
2 |
2 |
2 |
3 |
3 |
3 |
4 |
3 |
2 |
2 |
Kültür ve Turizm |
GMS417 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Menü Planlama |
GMS210 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mesleki İngilizce I |
GMS303 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mesleki İngilizce II |
GMS304 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mesleki İngilizce III |
GMS403 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Moleküler Gastronomi |
GMS329 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mutfak Otları ve Baharatlar |
GMS309 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mutfak Uygulamaları I |
GMS301 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mutfak Uygulamaları II |
GMS302 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mutfaklarda Atık Yönetimi |
GMS426 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mutfaklarda Ekipman Kullanımı |
GMS206 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Osmanlı Mutfağı |
GMS410 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Öğretim İlke ve Yöntemleri |
İBSPF102 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Öğretim Teknolojileri |
İBSPF108 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Öğretmenlik Uygulaması |
İBSPF109 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Özel İlgi Turizmi |
GMS308 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Özel Öğretim Yöntemleri |
İBSPF104 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Pasta Yapım Teknikleri |
GMS429 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Pedagojik Formasyon 3YY |
PF3YY |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Pedagojik Formasyon 4YY |
PF4YY |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Pedagojik Formasyon 5YY |
PF5YY |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Pedagojik Formasyon 6YY |
PF6YY |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Pedagojik Formasyon 7YY |
PF7YY |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Rehberlik ve Özel Eğitim |
İBSPF105 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Restoran Yönetimi |
GMS326 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-5YY-NÖ |
5YYGMS |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-6YY-NÖ |
6YYGMS |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-7YY-NÖ |
7YYGMS |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-8YY-NÖ |
8YYGMS |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Servis Teknikleri |
GMS207 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Sıcak Mutfak |
GMS306 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Sınıf Yönetimi |
İBSPF103 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Soğuk Mutfak |
GMS311 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Sosyal Sorumluluk ve Meslek Etiği |
GMS412 |
4 |
4 |
5 |
4 |
2 |
2 |
2 |
2 |
4 |
3 |
4 |
5 |
3 |
2 |
2 |
Staj |
GMS406 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Sürdürülebilir Gastronomi |
GMS436 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Sürdürülebilir Turizm |
GMS316 |
4 |
3 |
3 |
3 |
3 |
3 |
2 |
3 |
5 |
2 |
4 |
5 |
5 |
2 |
2 |
Temel Bilgi Teknolojileri |
GMS105 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Temel Hamur Teknikleri |
GMS320 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Temel Mutfak Bilgisi |
GMS106 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Temel Sanat Eğitimi |
GMS430 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Temel Yemek Pişirme Teknikleri |
GMS209 |
4 |
4 |
3 |
3 |
3 |
5 |
4 |
4 |
3 |
3 |
4 |
4 |
5 |
3 |
3 |
Toplantı ve Özel Etkinlik Yönetimi |
GMS409 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Turizm İşletmeciliği |
GMS104 |
3 |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
3 |
3 |
4 |
4 |
4 |
4 |
4 |
3 |
3 |
Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi |
GMS307 |
4 |
3 |
4 |
3 |
2 |
2 |
3 |
3 |
4 |
2 |
4 |
5 |
5 |
2 |
2 |
Turizm Politikası ve Planlaması |
GMS416 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Turizm Sosyolojisi |
GMS407 |
4 |
3 |
4 |
3 |
3 |
3 |
2 |
4 |
4 |
2 |
4 |
5 |
5 |
2 |
2 |
Turizm ve Çevre |
GMS423 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Turizm ve Etik |
GMS323 |
3 |
3 |
2 |
2 |
2 |
2 |
3 |
2 |
3 |
2 |
3 |
5 |
4 |
2 |
2 |
Turizmde Tüketici Davranışı |
GMS322 |
4 |
3 |
3 |
3 |
3 |
2 |
3 |
3 |
5 |
2 |
5 |
5 |
5 |
2 |
2 |
Türk Dili I |
TDB121 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Türk Dili II |
TDB122 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Türk Mutfağı |
GMS401 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Unlu Mamüller ve Tatlılar |
GMS317 |
80 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Üniversite Seçmeli |
UNI101 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Vejetaryen Mutfağı |
GMS312 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yabancı Dil III (İngilizce) |
ING107 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yabancı Dil IV (İngilizce) |
ING108 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yemek Ritüelleri |
GMS330 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı |
GMS431 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yemek Süsleme Sanatı |
GMS313 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yemek ve Kültür |
GMS315 |
0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yemek ve Mitoloji |
GMS418 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yiyecek İçecek İşletmeciliği |
GMS205 |
4 |
4 |
4 |
3 |
4 |
4 |
3 |
3 |
3 |
3 |
4 |
3 |
5 |
3 |
3 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Otomasyon Sistemleri |
GMS425 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama |
GMS319 |
4 |
3 |
3 |
4 |
4 |
2 |
4 |
3 |
5 |
2 |
4 |
5 |
5 |
2 |
2 |
Yiyecek İçecek Sosyolojisi |
GMS318 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü |
GMS325 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Yeni Trendler |
GMS420 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yönetim ve Organizasyon |
GMS201 |
2 |
3 |
4 |
3 |
3 |
- |
3 |
3 |
4 |
2 |
5 |
4 |
4 |
2 |
2 |
Yöresel Mutfaklar |
GMS408 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Ziyafet Mutfağı |
GMS414 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetim |
GMS305 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
İlişkili ders sayısı |
- |
27 |
19 |
18 |
19 |
19 |
18 |
20 |
19 |
19 |
20 |
19 |
20 |
19 |
19 |
19 |
İlişki Ağırlığı |
- |
244 |
64 |
66 |
60 |
59 |
54 |
66 |
59 |
76 |
53 |
77 |
88 |
85 |
43 |
43 |