Alakart Mutfak |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Alternatif Turizm |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Anadolu Uygarlıkları |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi I |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi II |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Besin Alerjileri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Beslenme İlkeleri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Bilimsel Araştırma Yöntemleri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Bitirme Projesi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Davranış ve İletişim |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Destinasyon Yönetimi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Duyusal Analiz |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Dünya Mutfağı |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Dünya Turizm Hareketleri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Eğitim Psikolojisi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Eğitime Giriş |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Fonksiyonel Besinler |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Füzyon Mutfak |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gastronomi ve Medya |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gastronomi̇ ve Yemek Tarihi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gastronomide Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gastronomide Yeni Trendler |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Genel Ekonomi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
Genel İşletme |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Genel Muhasebe |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Genel Sağlık Bilgisi ve İlkyardım |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Genel Turizm |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gıda Güvenliği ve Hijyen |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gıda Kontrolü ve Mevzuatı |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gıda Saklama Teknikleri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Gıda Teknolojisi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Girişimcilik |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Halkla İlişkiler |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
II. Yabancı Dil (Almanca) I |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
II. Yabancı Dil (Almanca) II |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
II. Yabancı Dil (Almanca) III |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
İçecek Kültürü |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
İletişim ve İnsan İlişkileri |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
İngilizce I |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
İngilizce II |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
% 3 |
İşletme Matematiği |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Kariyer Planlama |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Kültür ve Turizm |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Menü Planlama |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mesleki İngilizce I |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mesleki İngilizce II |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mesleki İngilizce III |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Moleküler Gastronomi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mutfak Otları ve Baharatlar |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mutfak Uygulamaları I |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mutfak Uygulamaları II |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mutfaklarda Atık Yönetimi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Mutfaklarda Ekipman Kullanımı |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Osmanlı Mutfağı |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Öğretim İlke ve Yöntemleri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Öğretim Teknolojileri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Öğretmenlik Uygulaması |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Özel İlgi Turizmi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Özel Öğretim Yöntemleri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Pasta Yapım Teknikleri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Pedagojik Formasyon 3YY |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Pedagojik Formasyon 4YY |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Pedagojik Formasyon 5YY |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Pedagojik Formasyon 6YY |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Pedagojik Formasyon 7YY |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Rehberlik ve Özel Eğitim |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Restoran Yönetimi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-5YY-NÖ |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-6YY-NÖ |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-7YY-NÖ |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-8YY-NÖ |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Servis Teknikleri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
% 3 |
Sıcak Mutfak |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Sınıf Yönetimi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Soğuk Mutfak |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Sosyal Sorumluluk ve Meslek Etiği |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Staj |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Sürdürülebilir Gastronomi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Sürdürülebilir Turizm |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Temel Bilgi Teknolojileri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Temel Hamur Teknikleri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Temel Mutfak Bilgisi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
Temel Sanat Eğitimi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Temel Yemek Pişirme Teknikleri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Toplantı ve Özel Etkinlik Yönetimi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Turizm İşletmeciliği |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Turizm Politikası ve Planlaması |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Turizm Sosyolojisi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Turizm ve Çevre |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Turizm ve Etik |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Turizmde Tüketici Davranışı |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Türk Dili I |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Türk Dili II |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Türk Mutfağı |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Unlu Mamüller ve Tatlılar |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Üniversite Seçmeli |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Vejetaryen Mutfağı |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yabancı Dil III (İngilizce) |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yabancı Dil IV (İngilizce) |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yemek Ritüelleri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yemek Süsleme Sanatı |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yemek ve Kültür |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yemek ve Mitoloji |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yiyecek İçecek İşletmeciliği |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Otomasyon Sistemleri |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yiyecek İçecek Sosyolojisi |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Yeni Trendler |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yönetim ve Organizasyon |
- |
- |
- |
% 0 |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Yöresel Mutfaklar |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Ziyafet Mutfağı |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetim |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |