Ders Bilgileri

Bologna Yılı
Dersler Genel Turizm Gastronomi̇ ve Yemek Tarihi Temel Bilgi Teknolojileri Genel İşletme Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Türk Dili I Kariyer Planlama Genel Muhasebe Turizm İşletmeciliği Temel Mutfak Bilgisi Genel Ekonomi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Türk Dili II Yabancı Dil II (İngilizce) Ders Saati
Alakart Mutfak - - - - - - - - - - - - - - -
Alternatif Turizm - - - - - - - - - - - - - - -
Anadolu Uygarlıkları - - - - - - - - - - - - - - -
Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi I - - - - - - - - - - - - - - -
Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi II - - - - - - - - - - - - - - -
Besin Alerjileri - - - - - - - - - - - - - - -
Beslenme İlkeleri - - - - - - - - - - - - - - -
Bilimsel Araştırma Yöntemleri - - - - - - - - - - - - - - -
Bitirme Projesi - - - - - - - - - - - - - - -
Davranış ve İletişim - - - % 0 - - - - - - - - - - -
Destinasyon Yönetimi - - - - - - - - - - - - - - -
Duyusal Analiz - - - - - - - - - - - - - - -
Dünya Mutfağı - - - - - - - - - - - - - - -
Dünya Turizm Hareketleri - - - - - - - - - - - - - - -
Eğitim Psikolojisi - - - - - - - - - - - - - - -
Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme - - - - - - - - - - - - - - -
Eğitime Giriş - - - - - - - - - - - - - - -
Fonksiyonel Besinler - - - - - - - - - - - - - - -
Füzyon Mutfak - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomi ve Medya - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomi̇ ve Yemek Tarihi - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomide Güncel Sorunlar ve Yaklaşımlar - - - - - - - - - - - - - - -
Gastronomide Yeni Trendler - - - - - - - - - - - - - - -
Genel Ekonomi - - - - - - - - - - % 0 - - - -
Genel İşletme - - - % 0 - - - - - - - - - - -
Genel Muhasebe - - - - - - - - - - - - - - -
Genel Sağlık Bilgisi ve İlkyardım - - - - - - - - - - - - - - -
Genel Turizm - - - - - - - - - - - - - - -
Gıda Güvenliği ve Hijyen - - - - - - - - - - - - - - -
Gıda Kontrolü ve Mevzuatı - - - - - - - - - - - - - - -
Gıda Saklama Teknikleri - - - - - - - - - - - - - - -
Gıda Teknolojisi - - - - - - - - - - - - - - -
Girişimcilik - - - % 0 - - - - - - - - - - -
Halkla İlişkiler - - - - - - - - % 0 - - - - - -
II. Yabancı Dil (Almanca) I - - - - - - - - - - - - - - -
II. Yabancı Dil (Almanca) II - - - - - - - - - - - - - - -
II. Yabancı Dil (Almanca) III - - - - - - - - - - - - - - -
İçecek Kültürü - - - - - - - - - - - - - - -
İletişim ve İnsan İlişkileri - - - % 0 - - - - - - - - - - -
İngilizce I - - - - - - - - - - - - - - -
İngilizce II - - - - - - - - - - - - - - -
İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik - - - - - - - - - - - - - - % 3
İşletme Matematiği - - - - - - - - - - - - - - -
Kariyer Planlama - - - % 0 - - - - - - - - - - -
Kültür ve Turizm - - - - - - - - - - - - - - -
Menü Planlama - - - - - - - - - - - - - - -
Mesleki İngilizce I - - - - - - - - - - - - - - -
Mesleki İngilizce II - - - - - - - - - - - - - - -
Mesleki İngilizce III - - - - - - - - - - - - - - -
Moleküler Gastronomi - - - - - - - - - - - - - - -
Mutfak Otları ve Baharatlar - - - - - - - - - - - - - - -
Mutfak Uygulamaları I - - - - - - - - - - - - - - -
Mutfak Uygulamaları II - - - - - - - - - - - - - - -
Mutfaklarda Atık Yönetimi - - - - - - - - - - - - - - -
Mutfaklarda Ekipman Kullanımı - - - - - - - - - - - - - - -
Osmanlı Mutfağı - - - - - - - - - - - - - - -
Öğretim İlke ve Yöntemleri - - - - - - - - - - - - - - -
Öğretim Teknolojileri - - - - - - - - - - - - - - -
Öğretmenlik Uygulaması - - - - - - - - - - - - - - -
Özel İlgi Turizmi - - - - - - - - - - - - - - -
Özel Öğretim Yöntemleri - - - - - - - - - - - - - - -
Pasta Yapım Teknikleri - - - - - - - - - - - - - - -
Pedagojik Formasyon 3YY - - - - - - - - - - - - - - -
Pedagojik Formasyon 4YY - - - - - - - - - - - - - - -
Pedagojik Formasyon 5YY - - - - - - - - - - - - - - -
Pedagojik Formasyon 6YY - - - - - - - - - - - - - - -
Pedagojik Formasyon 7YY - - - - - - - - - - - - - - -
Rehberlik ve Özel Eğitim - - - - - - - - - - - - - - -
Restoran Yönetimi - - - - - - - - - - - - - - -
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-5YY-NÖ - - - - - - - - - - - - - - -
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-6YY-NÖ - - - - - - - - - - - - - - -
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-7YY-NÖ - - - - - - - - - - - - - - -
Seçmeli-Gastronomi ve Mutfak Sanatları-8YY-NÖ - - - - - - - - - - - - - - -
Servis Teknikleri - - - - - - - - - - - - - - % 3
Sıcak Mutfak - - - - - - - - - - - - - - -
Sınıf Yönetimi - - - - - - - - - - - - - - -
Soğuk Mutfak - - - - - - - - - - - - - - -
Sosyal Sorumluluk ve Meslek Etiği - - - % 0 - - - - - - - - - - -
Staj - - - - - - - - - - - - - - -
Sürdürülebilir Gastronomi - - - - - - - - - - - - - - -
Sürdürülebilir Turizm % 0 - - - - - - - - - - - - - -
Temel Bilgi Teknolojileri - - - - - - - - - - - - - - -
Temel Hamur Teknikleri - - - - - - - - - - - - - - -
Temel Mutfak Bilgisi - - - - - - - - - % 0 - - - - -
Temel Sanat Eğitimi - - - - - - - - - - - - - - -
Temel Yemek Pişirme Teknikleri - - - - - - - - - - - - - - -
Toplantı ve Özel Etkinlik Yönetimi - - - - - - - - - - - - - - -
Turizm İşletmeciliği - - - - - - - - - - - - - - -
Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi - - - - - - - - % 0 - - - - - -
Turizm Politikası ve Planlaması - - - - - - - - - - - - - - -
Turizm Sosyolojisi - - - - - - - - % 0 - - - - - -
Turizm ve Çevre - - - - - - - - - - - - - - -
Turizm ve Etik % 0 - - - - - - - - - - - - - -
Turizmde Tüketici Davranışı - - - - - - - - % 0 - - - - - -
Türk Dili I - - - - - - - - - - - - - - -
Türk Dili II - - - - - - - - - - - - - - -
Türk Mutfağı - - - - - - - - - - - - - - -
Unlu Mamüller ve Tatlılar - - - - - - - - - - - - - - -
Üniversite Seçmeli - - - - - - - - - - - - - - -
Vejetaryen Mutfağı - - - - - - - - - - - - - - -
Yabancı Dil III (İngilizce) - - - - - - - - - - - - - - -
Yabancı Dil IV (İngilizce) - - - - - - - - - - - - - - -
Yemek Ritüelleri - - - - - - - - - - - - - - -
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılığı - - - - - - - - - - - - - - -
Yemek Süsleme Sanatı - - - - - - - - - - - - - - -
Yemek ve Kültür - - - - - - - - - - - - - - -
Yemek ve Mitoloji - - - - - - - - - - - - - - -
Yiyecek İçecek İşletmeciliği - - - - - - - - - - - - - - -
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Otomasyon Sistemleri - - - - - - - - - - - - - - -
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama - - - - - - - - % 0 - - - - - -
Yiyecek İçecek Sosyolojisi - - - - - - - - - - - - - - -
Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü - - - - - - - - - - - - - - -
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Yeni Trendler - - - - - - - - - - - - - - -
Yönetim ve Organizasyon - - - % 0 - - - - - - - - - - -
Yöresel Mutfaklar - - - - - - - - - - - - - - -
Ziyafet Mutfağı - - - - - - - - - - - - - - -
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetim - - - - - - - - - - - - - - -