Mikrobiyoloji I |
% 100 |
- |
- |
- |
- |
Akuakültür |
% 50 |
% 30 |
- |
% 20 |
- |
Akvaryum Balıkçılığı |
- |
- |
- |
- |
- |
Arı Ürünleri ve Sağlık |
% 10 |
% 70 |
- |
% 20 |
- |
Arkeler |
- |
- |
- |
- |
- |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
- |
- |
% 100 |
- |
- |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II |
- |
- |
% 100 |
- |
- |
Balıkçılık Biyolojisi |
% 50 |
- |
% 50 |
- |
- |
Bitki Anatomisi ve Morfolojisi |
% 30 |
- |
- |
- |
- |
Bitki Coğrafyası |
% 30 |
% 40 |
% 30 |
- |
- |
Bitki Ekolojisi |
% 50 |
% 50 |
- |
- |
- |
Bitki Fizyolojisi |
% 80 |
- |
- |
% 20 |
- |
Bitki Toplama ve Herbaryum Teknikleri |
% 20 |
% 50 |
- |
% 30 |
- |
Biyofizik |
- |
- |
- |
- |
- |
Biyofizik Laboratuvarında Özel Çalışma |
- |
- |
- |
- |
- |
Biyoinformatik |
- |
- |
- |
- |
- |
Biyokimya I |
% 50 |
- |
- |
- |
- |
Biyokimya II |
% 50 |
% 30 |
- |
% 20 |
- |
BİYOLOJİ 3.YARIYIL SEÇMELİ DERS GRUBU |
- |
- |
- |
- |
- |
BİYOLOJİ 5. YARIYIL SEÇMELİ DERS GRUBU |
- |
- |
- |
- |
- |
BİYOLOJİ 6. YARIYIL SEÇMELİ DERS GRUBU |
- |
- |
- |
- |
- |
BİYOLOJİ 7. YARIYIL SEÇMELİ DERS GRUBU |
- |
- |
- |
- |
- |
BİYOLOJİ 8. YARIYIL SEÇMELİ DERS GRUBU |
- |
- |
- |
- |
- |
Biyoloji Tarihi |
% 100 |
- |
- |
- |
- |
Biyoloji ve Çevre |
% 50 |
- |
% 50 |
- |
- |
Biyolojik Çeşitlilik |
% 70 |
% 30 |
- |
- |
- |
Biyolojik Mücadele |
- |
% 50 |
% 50 |
- |
- |
Biyometri |
% 50 |
% 50 |
- |
- |
- |
Biyoteknolojiye Giriş |
- |
- |
% 5 |
- |
- |
Böcek Patolojisinde Özel Konular |
- |
- |
- |
- |
- |
Çevresel Etki Değerlendirmesi |
- |
- |
- |
- |
- |
Deney Hayvanları |
- |
- |
% 50 |
% 50 |
- |
Deniz Biyolojisi |
% 50 |
% 30 |
% 20 |
- |
- |
Deniz Biyolojisi Laboratuvarında Özel Çalışma |
- |
- |
- |
- |
- |
Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme |
- |
- |
- |
- |
- |
Ekoloji |
% 100 |
- |
- |
- |
- |
Ekonomik Bitkiler |
% 20 |
% 50 |
- |
% 30 |
- |
Endokrinoloji |
- |
% 20 |
- |
- |
- |
Entomoloji |
% 50 |
% 50 |
- |
- |
- |
Epidemiyoloji |
- |
- |
- |
- |
- |
Evrim |
% 100 |
- |
- |
- |
- |
Fizyolojide Özel Konular |
- |
- |
- |
- |
- |
Gen Ekspresyonunun Düzenlenmesi |
- |
% 10 |
- |
- |
- |
Genel Biyoloji I (Botanik) |
% 100 |
- |
- |
- |
- |
Genel Biyoloji II (Zooloji) |
% 100 |
- |
- |
- |
- |
Genel Mikoloji |
- |
- |
% 10 |
- |
- |
Genel Viroloji |
% 50 |
% 50 |
- |
- |
- |
Gıda Mikrobiyolojisi |
% 0 |
- |
% 10 |
- |
- |
Girişimcilik I |
- |
- |
% 5 |
- |
% 10 |
Girişimcilik II |
- |
- |
% 10 |
- |
- |
Hayvan Davranışları |
- |
- |
% 10 |
- |
- |
Hayvan Embriyolojisi |
% 100 |
- |
- |
- |
- |
Hayvan Fizyolojisi |
% 50 |
% 30 |
- |
% 20 |
- |
Hematoloji |
- |
% 50 |
% 50 |
- |
- |
Hidrobiyoloji |
% 100 |
- |
- |
- |
- |
Histoloji |
% 100 |
- |
- |
- |
- |
Hücre Fizyolojisi |
- |
% 50 |
% 50 |
- |
- |
Hücresel Haberleşme |
% 50 |
% 50 |
- |
- |
- |
İmmünoloji |
% 0 |
- |
% 5 |
- |
- |
İngilizce II |
- |
- |
% 100 |
- |
- |
İnsan Anatomisi ve Fizyolojisi |
- |
% 50 |
% 50 |
- |
- |
Kanser Biyolojisi |
- |
% 50 |
% 50 |
- |
- |
Kardiyovasküler Sistem Fizyolojisi |
- |
- |
- |
- |
- |
Kariyer Planlama |
- |
- |
- |
- |
- |
Karşılaştırmalı Hayvan Anatomisi |
% 80 |
- |
% 20 |
- |
- |
Kıyısal Ekosistemler |
- |
- |
- |
- |
- |
Klinik Fizyoloji |
- |
- |
- |
- |
- |
Koruma Biyolojisi |
% 50 |
- |
% 50 |
- |
- |
Kozmetik Mikrobiyoloji |
- |
- |
- |
- |
- |
Limnoloji |
% 50 |
- |
% 50 |
- |
- |
Limnoloji Laboratuvarında Özel Çalışma |
- |
- |
- |
- |
- |
Mesleki İngilizce |
% 100 |
- |
- |
- |
- |
Mikrobiyal Ekoloji |
% 50 |
% 20 |
% 10 |
% 10 |
% 10 |
Mikrobiyal Genetik |
- |
- |
- |
- |
- |
Mikrobiyal Metabolik Çeşitlilik |
- |
- |
% 5 |
- |
- |
Mikrobiyoloji II |
% 100 |
- |
- |
- |
- |
Mikrobiyoloji Uygulamalarında Özel Konular |
- |
- |
- |
- |
- |
Moleküler Biyoloji |
% 10 |
- |
- |
- |
- |
Moleküler Genetik |
% 70 |
% 30 |
- |
- |
- |
Müze Teknikleri |
% 20 |
% 50 |
- |
% 30 |
- |
Omurgalı Hayvanlar |
% 100 |
- |
- |
- |
- |
Omurgasız Hayvanlar |
% 50 |
% 50 |
- |
- |
- |
Organik Kimya |
- |
- |
% 100 |
- |
- |
Organik Kimya Laboratuvarı |
- |
- |
- |
- |
- |
Öğretim İlke ve Yöntemleri |
- |
- |
- |
- |
- |
Öğretim Teknolojileri |
- |
- |
- |
- |
- |
Öğretmenlik Uygulaması |
- |
- |
- |
- |
- |
Özel Bakteriyoloji |
- |
% 100 |
- |
- |
- |
Özel Öğretim Yöntemleri |
- |
- |
- |
- |
- |
Parazitoloji |
- |
% 100 |
- |
- |
- |
Plankton Bilgisi ve Kültürü |
% 50 |
% 50 |
- |
- |
- |
Populasyon Genetiği |
% 70 |
% 30 |
- |
- |
- |
Rehberlik ve Özel Eğitim |
- |
- |
- |
- |
- |
Rekombinant DNA Teknolojisi |
- |
- |
% 10 |
- |
- |
Sınıf Yönetimi |
- |
- |
- |
- |
- |
Sistematiğin Temelleri |
% 100 |
- |
- |
- |
- |
Sitogenetik |
% 30 |
% 70 |
- |
- |
- |
Sitoloji |
% 80 |
% 20 |
- |
- |
- |
Su Kalitesi ve Kontrol Yöntemleri |
% 50 |
- |
% 80 |
- |
- |
Tatlısularda İstila Ekolojisi |
- |
- |
- |
- |
- |
Temel Araştırma Teknikleri ve Etik İlkeler |
- |
- |
- |
- |
- |
Temel Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı I |
- |
- |
- |
% 50 |
% 50 |
Temel Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı II |
- |
- |
- |
% 100 |
- |
Temel Fizik |
- |
- |
% 100 |
- |
- |
Temel Fizik Laboratuvarı |
- |
- |
% 100 |
- |
- |
Temel Genetik |
% 80 |
% 20 |
- |
- |
- |
Temel Kimya |
- |
- |
% 100 |
- |
- |
Temel Kimya Laboratuvarı |
- |
- |
% 100 |
- |
- |
Temel Matematik |
- |
- |
% 100 |
- |
- |
Tıbbi Bitkilerin Etki ve Kullanılışı |
% 30 |
% 50 |
- |
% 20 |
- |
Tıbbi Çaylar |
% 10 |
% 70 |
% 10 |
% 10 |
- |
Tıbbi Mikrobiyoloji |
- |
- |
% 10 |
- |
- |
Tohumlu Bitkiler Sistematiği |
% 80 |
- |
- |
% 20 |
- |
Tohumsuz Bitkiler Sistematiği |
% 90 |
% 10 |
- |
- |
- |
Toksikoloji |
% 20 |
% 80 |
- |
- |
- |
Türk Dili I |
- |
- |
% 100 |
- |
- |
Türk Dili II |
- |
- |
% 100 |
- |
- |
Türkiye Vejetasyonu |
% 50 |
% 50 |
- |
- |
- |
Uygulamalı Mikrobiyoloji |
- |
- |
% 5 |
- |
- |
Üniversite Seçmeli |
- |
- |
- |
- |
- |
Yabancı Dil I |
- |
- |
- |
- |
- |
Yabancı Dil I |
- |
- |
% 100 |
- |
- |
Yaz Stajı |
- |
- |
% 15 |
- |
- |
Yenilebilen ve Zehirli Mantarlar |
% 50 |
% 10 |
% 10 |
% 10 |
% 20 |
Zoocoğrafya |
- |
- |
% 100 |
- |
- |