Ders Bilgileri

Bologna Yılı
Dersler Zorunlu Seçmeli Uygulamalı
Akçakoca MYO Gıda Teknolojisi III - - -
Akçakoca MYO Gıda Teknolojisi IV YY. - - -
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi - - -
Araştırma Yöntem ve Teknikleri - - -
Atatürk İlk. ve İnk. Tarihi I - - -
Atatürk İlk. ve İnk. Tarihi II - - -
Beslenme İlkeleri - % 100 -
Bilgi ve İletişim Teknolojileri - - -
Bitkisel Yağ Teknolojisi - - -
Biyoteknoloji - - -
Çevre Koruma - - -
Davranış Bilimleri - % 0 -
Endüstriyel Yiyecek Üretimi - - -
Et ve Ürünleri Teknolojisi - - -
Genel Kimya - - -
Genel Mikrobiyoloji % 100 - -
Gıda Ambalajlama - % 0 -
Gıda Analizleri - - -
Gıda Katkı Maddeleri - - -
Gıda Kimyası - - -
Gıda Laboratuvar Teknikleri - - -
Gıda Mevzuatı - - -
Gıda Mikrobiyolojisi - - -
Gıdalarda Endüstri Makineleri - - -
Gıdalarda Temel İşlemler % 0 - -
Girişimcilik - - -
Hijyen ve Sanitasyon - % 70 % 30
İletişim - - -
İlk Yardım - - -
İstatistik - - -
İşaret Dili - - -
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği - - -
İşletme Yönetimi - - -
Kalite Güvencesi ve Standartları - - -
Kalite Yönetim Sistemleri - - -
Kariyer Planlama - % 0 -
Masaüstü Yayıncılık - - -
Matematik % 0 - -
Meslek Etiği - - -
Mesleki Teknik İngilizce - - -
Meyve ve Sebze Ürünleri Üretim Teknolojisi - - -
Özel Gıda Ürünleri - - -
Pazarlama İlkeleri - - -
Seçmeli Matematik I - - -
Seçmeli Matematik II - - -
Sporda Beslenme - - -
Staj - - -
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi - - -
Süt ve Ürünleri Teknolojisi - - -
Tahıl Teknolojisi - - -
Temel Hesaplama Teknikleri - - -
Trafik Güvenliği - - -
Türk Dili I - - -
Türk Dili II - - -
Üniversite Seçmeli - - -
Yabancı Dil I - - -
Yabancı Dil II - - -