Dersler | TEMEL MESLEK DERSLERİ | UZMANLIK ALAN DERSLERİ | BEŞERİ,İLETİŞİM VE YÖNETİM BECERİLERİ DERSLERİ | AKTARILABİLİR BECERİ DERSLERİ |
---|---|---|---|---|
Türk Dili I | - | - | % 100 | - |
2. Yabancı Dil I | - | - | - | - |
2.Yabancı Dil-II | - | - | - | - |
Akçakoca MYO Tur.ve Otl(4.YY) | - | - | - | - |
Akçakoca MYO Turz. İşl. 3.YY | - | - | - | - |
Araştırma Yöntem ve Teknikleri | - | - | - | - |
Atatürk İlk. ve İnk. Tar. I | - | - | % 100 | - |
Atatürk İlkeleri ve İnk. Tar. II | - | - | - | - |
Bilgi ve İletişim Teknolojileri | - | - | - | - |
Çamaşırhane Kontrolü | - | - | - | - |
Çevre Koruma | - | - | - | - |
Davranış Bilimleri | - | - | - | - |
Dosyalama ve Arşivleme | - | - | - | - |
Envanter İşlemleri | - | - | - | - |
Finansal Yatırım Araçları | - | - | - | - |
Genel Alan Kontrolü | - | - | - | - |
Genel İşletme | - | - | - | - |
Genel Muhasebe I | % 50 | % 50 | - | - |
Genel Turizm | - | % 100 | - | - |
Girişimcilik | - | - | - | - |
Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticili | - | - | - | - |
Halkla İlişkiler | - | - | % 100 | - |
Halkla İlişkiler | - | - | % 100 | - |
iletişim | - | - | - | - |
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | - | - | - | - |
İnsan Kaynakları Yönetimi | - | - | - | - |
İş Organizasyonu | - | - | - | - |
İş Sağlığı ve İş Güvenliği | - | - | - | - |
Kalite Güvencesi ve Standartları | - | - | - | - |
Kalite Güvencesi ve Standartları | - | - | - | - |
Kalite Yönetim Sistemleri | - | - | - | - |
Kat Hizmetleri | % 100 | - | - | - |
Kat Hizmetlerinde Temizlik İşleri | - | % 100 | - | - |
Kat Kontrolü | - | - | - | - |
Kongre ve Fuar Organizasyonu | - | - | - | - |
Konuk Giriş Çıkış İşlemleri | - | - | - | - |
Konukla İletişim | - | - | - | - |
Koro | - | - | - | - |
Maliyet Muhasebesi | - | - | % 100 | - |
Maliyet Muhasebesi | - | - | % 100 | - |
Menü Planlama | % 1000 | - | - | - |
MESLEK ETİĞİ | - | - | - | - |
Mesleki İngilizce II | - | - | % 100 | - |
Mesleki Yabancı Dil I | - | - | - | - |
MESLEKİ YABANCI DİL II | - | - | - | - |
Mikro Ekonomi | - | - | - | - |
Oda Servisi | - | - | - | - |
Önbüro Hizmetleri | % 100 | - | - | - |
Önbüro Oda İşlemleri | - | - | - | - |
Önbüroda Raporlama İşlemleri | - | - | - | - |
Önbüroda Vardiya İşlemleri | - | - | - | - |
Otel İşletmeciliği | % 100 | - | - | - |
Otelcilik Otomasyon Sistemleri | - | - | - | - |
Pazarlama İlkeleri | % 100 | - | - | - |
PROJE | - | - | - | - |
Rekreasyon ve Animasyon | - | - | - | - |
Rekreasyon ve Animasyon Yönetimi | - | - | - | - |
Satış Yönetimi | - | - | - | - |
Spor ve Rekrasyon Yönetimi | - | - | - | - |
STAJ | - | - | - | - |
Temel Hukuk | - | - | - | - |
Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acentacılığı | - | - | - | - |
Turizm Coğrafyası | - | - | - | - |
Turizm Coğrafyası II | - | - | % 100 | - |
Turizm Coğrafyası-II | % 100 | - | - | - |
Turizm Ekonomisi | % 100 | - | - | - |
Turizm Mevzuatı | % 100 | - | - | - |
Turizm Pazarlaması | % 100 | - | - | - |
Turizm Sosyolojisi | - | - | - | - |
Türk Dili II | - | - | - | - |
Türk Halk Müziği Üslup ve Repertuarı | - | - | - | - |
Yabancı Dil I | - | - | - | - |
Yabancı Dil II | - | - | % 100 | - |
Yiyecek İçecek Servisi I | % 100 | - | - | - |
Yiyecek İçecek Servisi II | % 100 | - | - | - |
Ziyafet Servisi Yönetimi | % 100 | - | - | - |
Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi | - | - | - | - |